سیب زرد ماتیکی از انواع سیب زرد باکیفیت، پر تقاضا و پر طرفدار در داخل و خارج از کشور است که از صادرات چشم گیری به اقصی نقاط دنیا برخوردار است. کشاورزان با استفاده از روش های مختلف، کیوی در بارداری زرد ماتیکی با کیفیت و مرغوب را با رعایت کردن بهداشت، بسته بندی می کنند و به فروشنده تحویل می دهند و فروشندگان دربازار فروش میوه و سبزیجات، این میوه را در اختیار مردم قرار می دهند.
ویژگی های بارز سیب زرد ماتیکی چیست؟
نوعی از سیب که به آن، سیب زرد ماتیکی گفته می شود، طعمی ترش و شیرین دارد. این سیب ها ظاهر بسیار زیبایی دارند و دو رنگ هستند؛ در واقع قسمت کوچکی از این سیب های زرد به رنگ قرمز است، برای همین به آن ها ماتیکی می گویند.
این نوع از سیب بیشتر در شهر ارومیه و به صورت کاملا ارگانیک تولید می شود و به خاطر طعم و کیفیت عالی به شهر ها و کشور های دیگر صادر شده و استقبال زیادی از آن شده است. پوست کنسانتره کیوی زرد ماتیکی با کیفیت، صاف است و رنگ روشن و شفافیت زیادی دارد. اگر سیب زرد ماتیکی دم نداشته باشد؛ یعنی خیلی خوب رسیده است و آماده خوردن است؛ چراکه سیب زرد مرغوب و رسیده عطر فوق العاده ای دارد.
سیب های زرد ماتیکی، رنگی زرد با هاله هایی از رنگ صورتی و قرمز، روی پوست خود دارند که یکی از ویژگی های اصلی این سیب، همین لکه های کمرنگ قرمزی است که روی پوست این میوه دیده میشود. یک طرف لپ این سیب به صورت قرمز رنگ است که زمان زیادی به همین صورت روی پوست سیب خواهد بود و پوست آن هم به شکل شیشه ای است. همین طور این سیب، بسیار شیرین و آبدار است.
عوامل موثر بر کیفیت سیب زرد ماتیکی
مقدار بارندگی در سال، آب و هوای عالی و خاک حاصلخیز از موثرترین عوامل در کیفیت سیب زرد ماتیکی است.
استفاده به اندازه و متناسب از کود: استفاده متناسب از کود برای درختان سیب، از عوامل تاثیرگذار بر کیفیت میوه آن است. تقریبا ۸۰ درصد موادی که برای درختان میوه در باغ ها استفاده می شود، سم و ۲۰ درصد آنها کود است، که با این کار مقدار بار دهی درخت مان کم می شود.
ما با استفاده کردن زیاد از سموم به جای کود های شیمیایی برای درختان میوه، مقاومت درخت را در برابر عوامل بیماری زا از بین میبریم. دلیل اصلی استفاده نکردن از کود های استاندارد می تواند این دلایل باشد: ۱- نبودن کود های مدرن متناسب با نوع کشت که بیشتر کشاورزان از وجود آنها بی بهره اند، ۲- آشنا نبودن کشاورز و باغدار با موادی که درختان به آنها نیاز دارد.
نابود کردن بیماری های رایج در درختان میوه مانند لکه سیاه بین درختان سیب: از علت های مهم کم بودن مقدار بار درختان سیب و پایین بودن کیفیت سیب درخت، بیماری هایی مانند لکه سیاه است. وجود بیماری هایی مانند لکه سیاه نه به خاطر کاهش میزان تأثیر سموم بلکه به علت تغذیه نا مناسب درختان است. دلیل اصلی بروز بیماری لکه سیاه کم بودن کلسیم در درختان سیب است.
اگر به شکل درست و شایسته به کلسیمی که درختان به آن نیاز دارند از روز های اول گلدهی توجه کنیم، درختان سیب به بیماری لکه سیاه دچار نخواهند شد که بخواهیم از سموم برای نابود کردن بیماری شان استفاده کنیم. موقع استفاده کردن از سموم مختلف، کشاورز یا باغدار ممکن است از جهت هایی ضرر کنند: الف) ممکن است با بروز بیماری هایی در درخت و نهال مقدار باردهی آن کم شود.
ب) به خاطر استفاده از انواع سموم شیمیایی، تعادل هورمونی درخت به هم میخورد و باعث کاهش میزان بار دهی آن و در نتیجه کاهش کیفیت سیب درخت خواهد شد.می توانیم با روش های مختلف مقدار استفاده از سموم شیمیایی را به کمترین میزان برسانیم، با تقویت بنیاد درختان، از بین بردن شرایط محیطی برای رشد و نمو عوامل بیماری زا.
اگر ما از سم های مضر کمتر برای درختان میوه مان استفاده کنیم، هم هزینه اضافه نکرده ایم و هم ضرر هایی که با استفاده کردن از سموم به مقدار باردهی و عمر درختان می رسید، کاهش می یابد و کیفیت سیب زرد درختان دو چندان خواهد شد.
نکاتی برای کاشت نهال سیب زرد ماتیکی
برای کاشتن نهال سیب زرد ماتیکی بهتر است که قسمت بالا تر زمین را برای کاشتن انتخاب کنیم؛ چراکه اگر خاک های اطراف ریشه نهال مان سرد شود، باعث میشود که ریشه نهال سیب تحریک شود و در نتیجه، شکوفه های درخت در بهار از بین می رود. کاشتن نهال سیب زرد در قسمت های بالا تر زمین شکوفه ها را از سرما زدگی در فصل بهار حفظ می کند و میوه دادن درخت سیب را برای ما تضمین میکند.
نباید نهال سیب را نزدیک درختان بزرگ دیگر یا رود ها بکاریم؛ زیرا هر دوی این محیط ها میتواند میوهدهی درخت سیب را کاهش دهد. برای اینکه بتوانیم نهال سیب را به خوبی پرورش دهیم به آفتاب کامل نیاز است. بهترین زمان برای کاشت نهال سیب زرد، فصل بهار است؛ اما باز هم باید اطمینان لازم را پیدا کنیم که زمین مان یخ زده نباشد و خوب گرم شده باشد.
موقع کاشتن نهال سیب، به قرار گرفتن ریشه در خاک باید توجه کنیم و همین طور برای کاشتن نهال سیب لازم است تا سوراخی به اندازه دو برابر قطر ریشه و حدود ۶۰ سانتی متر در زیر خاک ایجاد کنیم. موقعی که ریشه ها را با خاک میپوشانیم، باید آرام آرام خاک را فشار دهیم تا فضای خالی، بین ریشه و خاک باقی نماند و نهال سیب مان به خوبی در آن ثابت قرار بگیرد.
راهنمای خرید سیب زرد ماتیکی مرغوب
سیب زرد ماتیکی در کیفیت ها و انواع مختلفی وجود دارد و طبق کیفیت شان، طبقه بندی می شوند. قیمت سیب ماتیکی زرد به عواملی مثل فرم و شکل سیب، درشتی آن، پوست سالم و شفاف میوه مان، ارگانیک بودن میوه، مقدار برداشت و مقدار تقاضا از سمت مشتری بستگی دارد.
در بازار میوه و تره بار بیشتر شهر های ایران، خرید و فروش سیب زرد ماتیکی صورت می گیرد که علت وجود این میوه در اکثر میوه فروشی ها، تقاضای بالا برای خریدن این سیب زرد های با کیفیت از سمت مشتریان، خواص بسیار این محصولات، طعم عالی این سیب ها و همچنین کیفیت خوب آن ها می باشد.
تولید کنندگان هم تلاش می کنند بهترین انواع این سیب زرد ها را با بهترین کیفیت ها تولید کنند و به مشتریان عرضه کنند. فروشنده سیب زرد ماتیکی این میوه را در سایتی که برای عرضه و توزیع سیب زرد ایجاد کرده است، با کیفیت خوب و قیمت بسیار ارزان و به بهترین شکل بسته بندی، به مشتریان خود عرضه می کند.
خرید اینترنتی یکی از رایج ترین روش هایی است که امروزه مردم برای انجام سفارشات خود انجام می دهند؛ چون فرد هزینه کمتری صرف می کند و با این روش می تواند میوه مورد نظر خود را با قیمت کمتری بخرد.
خرید اینترنتی از پر کاربرد ترین و رایج ترین روش های خرید سیب زرد صادراتی است، به این صورت که مشتریان به سایت مورد اعتماد و اطمینان مراجعه می کنند و انواع سیب زرد های مورد نیاز خود، هر چند کیلو که مورد نیاز شان است را بدون واسطه به تولید کنندگان سفارش می دهند و با قیمتی ارزان تر خریداری می کنند.
پخش کننده عمده سیب زرد ماتیکی
از شهر هایی که بهترین و با کیفیت ترین نوع سیب زرد ماتیکی در آن به صورت گسترده و مقدار زیاد تولید می شود می توانیم به شهر دماوند اشاره کنیم که شرایط مستعد تولید این محصول منجر به تولید مرغوب ترین نوع این میوه با ارزش شده است. سیب دماوند از برترین و مورد پسند ترین نمونه های سیب در نقاط مختلف جهان است که بیشترین محبوبیت را دارد.
این سیب خوشرنگ و خوش طعم در بخش صادرات مورد توجه زیاد تاجران و بازرگانان داخلی و خارجی قرار گرفته است. سیب زرد ماتیکی همین طور در شهر ارومیه و به صورت کاملا ارگانیک تولید می شود و به خاطر طعم عالی و کیفیت مرغوبی که دارد به شهر ها و کشور های دیگر صادر شده و مورد استقبال مشتریان بسیاری قرار گرفته است.
فروشنده های میوه و تره بار در سراسر کشور میتوانند به غیر از فروش حضوری، سایتی معتبر برای فروش میوه خود ایجاد کنند تا افراد بتوانند برای خریدن میوه مورد نظر شان به صورت آنلاین و غیر حضوری به این سایت ها مراجعه کنند و خرید شان را ثبت کنند.
این روش خرید کردن هزینه کمتری دارد و البته امروزه از رونق بالایی برخوردار است. سیب زرد ماتیکی طعم و مزه عالی دارد و به عنوان مواد اولیه برای تولید محصولات دیگر استفاده می شود که همین امر باعث میشود تا فروش این میوه بیشتر شود و روی توزیع و پخش آن تاثیر بگذارد و پر رونق شود.
بازار عرضه سیب زرد ماتیکی اعلا
سیب زرد ماتیکی جزو میوه های بهشتی به حساب می آید که خواص زیادی دارد، به طوریکه مصرف آن به صورت روزانه توسط پزشکان بسیار توصیه می شود. از این رو تولید کننده سیب زرد درجه یک، نمونه های مختلف این میوه را تولید می کند و در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد. تولید کنندگان سیب زرد با در اختیار داشتن مقدار زیادی از این سیب ها، هر ساله بیشتر سفارش های مشتریان خود را از نقاط مختلف بازار های خارجی تأمین می کنند.
افرادی که قصد خرید و صادرات این نوع از سیب های درختی ایران را دارند، می توانند از اوایل برداشت این محصول که از اواخر شهریور شروع می شود، سفارش خود را اعلام کنند تا تولید کنندگان اقدامات لازم را برای برداشت به موقع از باغات و بسته بندی را انجام دهند. مرکز فروش عمده سیب زرد ماتیکی صادراتی، این میوه را با درجه کیفی بالا ارائه می دهد.
عرضه کردن سیب ها در کارتن ها و سبد های چوبی و پلاستیکی انجام می شود. طوری آنها را روی هم قرار می دهند که موقع جا به جا کردن، به میوه ها آسیب نرسد و سالم به مقصد شان برسند. سیب های صادراتی همه مشخصات میوه مرغوب را دارند و به وسیله دستگاه مخصوص بسته بندی می شوند.
قیمت سیب زرد با توجه به کیفیت آن فرق می کند و باید توجه داشته باشیم که نحوه خرید کردن و مقدار خرید کردن ما، روی قیمت میوه، خیلی موثر است. افراد باغدار و کشاورز، که میوه سیب زرد ماتیکی را می کارند، از روش های مختلف حضوری و آنلاین، برای فروختن محصول شان استفاده می کنند.
صادرات کلی سیب زرد ماتیکی مرغوب
صادرات سیب زرد ماتیکی درجه یک به کشور های مختلف آسیایی و اروپایی مثل عراق، عربستان، ترکیه، روسیه، قطر، عمان، مصر، هند و غیره انجام می شود. این میوه یکی از معروف ترین سیب های درختی به حساب می آید و یکی از انواع سیب های موجود در بازار است که خواص درمانی بسیار بالایی دارد.
طعم و خواص بی نظیر آن باعث محبوبیت زیاد آن شده است و به دلیل لکه های کمرنگ قرمزی که بر روی پوست شان دیده می شود، به این نام معروف شده اند. سیب زرد صادراتی را شرکت های بازرگانی با کیفیت بسیار بالا آماده و سپس ارسال می نمایند. صادر کردن و فروش سیب زرد اهمیت خیلی زیادی دارد؛
چون صادر کردن به قسمت های مختلف جهان، باعث افزایش فروش عمده هر میوه ای می شود و خریداران کشور های دیگر به این موضوع توجه زیادی می کنند. تولید کردن سیب درختی با کیفیت عالی و از گونه های مرغوب باعث شده است که فروشنده ایرانی شرایط خوبی در فروش این میوه در سراسر جهان داشته باشد؛
چراکه افراد زیادی این میوه را می شناسند و آن را می خرند. از آنجایی که سیب درختی در رنگ های قرمز و زرد تولید می شود، در بسته بندی کردن استاندارد این میوه، توجه زیادی می شود و فروش عمده انواع مختلف سیب در داخل و خارج از کشور به صورت خیلی حرفه ای و تخصصی انجام می شود.
صادرات سیب زرد ماتیکی ارومیه، به کمک شرکت های کشاورزی و با خریدن از باغدار ها و افراد کشاورز، رونق گرفته است. همکاری کردن بازرگان ها برای صادرات انواع سیب زرد ماتیکی شهر ارومیه به کشور های مختلف، باعث شده است که تولید کنندگان این میوه، هر ساله به تولید شان بیفزایند و سال به سال مقدار صادرات شان بیشتر شود.
با وجود همه این ها، کیفیت این میوه پر طرفدار در عرضه کردن و تولید کردن آن، در کنار این گستردگی در صادرات، پیشرفت می کند و بهتر می شود و باغداران از روش های کاشت مدرن تری برای تولید کردن سیب ها استفاده می کنند.